Referenties

Els creëert een ontzettend fijne en veilige sfeer, die ervoor zorgt dat ik me echt op mijn gemak voel, open en kwetsbaar durf te zijn om alles te bespreken wat mij bezig houdt en waarin ik verandering wil. Een zeer kundige en liefdevolle aanpak met een duidelijke structuur en een gezonde dosis humor. Het voelt heerlijk om zo bezig te zijn met mijn persoonlijke groei.
Ingrid Bijlmakers

Els is een coach waarbij je je direct op je gemak voelt. Ze is warm, integer en respectvol. Bij Els ben je in goede handen als je wilt kijken naar wat er werkelijk speelt.
Els is geduldig, begripvol en zal je waar nodig liefdevol en duidelijk aanspreken op het nemen van eigen verantwoordelijkheid. Gedurende het hele traject houdt ze haarscherp de doorgaande lijn in de gaten, zodat je uiteindelijk jouw doel gerealiseerd hebt en zelfstandig verder kunt.
Sabine Wolters

Ik vind bij Els in een veilige omgeving, een luisterend oor en nieuwe inzichten, waar je wat aan hebt om eigen ervaringen op een goede plek in je leven te zetten. Mijn doel is: in mijn kracht te staan.
Ria

Els geeft je de juiste handvatten om verder te gaan in het leven na bijvoorbeeld het verlies van een dierbare en laat je beseffen wat nou echt de belangrijke zaken in het leven zijn!
Christiaan