Boeken / kaartendecks aanschaffen

Bestel één of meerdere van deze boeken / kaartendecks via het formulier onderaan de pagina.

MANUSCRIPT DER KROONJUWELEN (BOEK)
Manuscript der Kroonjuwelen staat voor vrouwelijk leiderschap. In dit (hard-cover) boek met een koninklijke uitstraling, hebben 25 vrouwen een eigen hoofdstuk. De vrouwen hebben ergens in hun leven een gebeurtenis of een periode meegemaakt die enorm veel impact heeft gehad op de rest van hun leven. Wat de vrouwen met elkaar delen is dat ze (bewust) de keuze hebben gemaakt om geen slachtoffer te worden/blijven van hun verleden. Alle vrouwen dragen op geheel unieke wijze innerlijk leiderschap uit en hebben de intentie om dankbaar en krachtig in het leven te staan. Het is duidelijk dat dit gepaard gaat met uitdagingen en met vallen en opstaan. Manuscript der Kroonjuwelen is een boekproject van auteur en leiderschapsentertrainer Gerda Duin van Vrouw&Verbinding. Zij heeft de intentie bij nog meer mensen innerlijk leiderschap aan te wakkeren en om een bron van inspiratie te zijn. Het motto waar Gerda zich met bevlogenheid voor inzet luidt als volgt:‘’Ieder mens loopt in haar of zijn leven littekens op. Daar valt niks aan te veranderen. Wanneer je van je wond een bron van kracht maakt, ben je daadwerkelijk in staat om een positief verschil te maken, voor jezelf en de mensen die je dierbaar zijn.”

ZIELSROUTEPLANNER KAARTENDECK

De fluistering van jouw ziel brengt je naar huis
Het Zielsrouteplannerkaartendeck  is een prachtig en waardevol coach-tool voor de ziel. Dit kaartendeck met 55 zielscodes, 55 zielskompassen en 55 coachoefeningen / rituelen werkt energetisch door op het niveau van jouw hart en jouw ziel. Je kunt nu op pad en een mooie verdieping ondergaan met dit leefstijl concept.  De woorden en de rituelen vormen een kompas en een leidraad voor jou zolang als jij dit wilt.  De Zielsrouteplanner is intuïtief tot stand gekomen met de energie van spirituele gidsen en engelen en heeft een hoge en zuivere trilling. De Zielsrouteplanner is voorzien van een uitgebreid geschreven ‘handboek’ en geeft jou handvatten en ondersteuning op jouw unieke zielspad.  Wanneer jij regelmatig een nieuw zielskompas raadpleegt maak je een diepe transformatie door. Je komt meer in verbinding met jezelf, de ander en ‘de bron’. Ook brengt de Zielsrouteplanner je meer in verbinding met jouw zielsmissie en ondersteunt jou ook bij het uitvoeren hiervan. Het Zielsrouteplannerkaartendeck heeft op veel mensen al een diepe indruk gemaakt. Dit mooie kaartendeck bevat ook 55 rituelen voor meer verdieping, groei en inzichten. Je kunt hiermee  een (spirituele) verdieping maken en groeien in jouw authentieke kracht. Ieder moment is geschikt om te starten en je zal spoedig positieve veranderingen ervaren

Extra:
– Je ontvangt een mooi inwijdingsritueel, om vertrouwd te raken met de Zielsrouteplanner en om je energetisch af te stemmen op je eigen zielspad.

KAARTENDECK DE UITNODIGING

De Uitnodiging is een diep transformerend kaartendeck, met 50 zielscripts die hart en ziel diep raken. Daarnaast zijn de 50 kleurrijke illustraties, de kroon op dit prachtige kaartendeck, waarmee je een intense innerlijke reis gaat maken. Via de scripts en de illustraties, ontvang je leiding van de gidsen, engelen en voorouders. Het kaartendeck brengt je in verbinding met je zielsmissie en helpt je herinneren wie je werkelijk bent. De uitgebreide scripts hebben een helende en liefdevolle uitwerking, ook zetten de boodschappen aan tot meer authenticiteit en innerlijk leiderschap. Ieder script is voorzien van een mooie extra ‘uitnodiging’ tot meer verdieping en alle 50 boodschappen staan voor een inwijding in verbinding met je hogere zelf en het spirituele rijk. Het kaartendeck bevat een mooi vormgegeven boekwerk met 260 bladzijden, geschreven vanuit een krachtige, aardse stroming. Het kaartendeck is ook zeer geschikt om toe te passen in coaching en energetisch proceswerk, inclusief een kaartlegging speciaal voor coaches.

KAARTENDECK FLUWELEN VOGELS

Fluwelen Vleugels is een kaartendeck voor iedereen die openstaat voor meer (spirituele) bewustwording. Het deck moedigt je aan en nodigt je uit om echt uit te vliegen en om beperkende gedachten en negatieve overtuigingen, letterlijk en figuurlijk te overstijgen. De 48 scripts (opgenomen in het boekje met 117 pagina’s) en 48 prachtige kaarten zijn mooie tekens op je pad en nodigen je uit om jouw vleugels steeds meer te ontvouwen en uit te slaan. Wanneer je door een transformatiefase in je leven gaat, zal Fluwelen Vleugels je liefdevol met haar fluwelen zachtheid ondersteunen en je ook aanmoedigen om niet op te geven. Werken met dit kaartendeck zal je ook inzichten geven over de energetische processen waar je doorheen gaat. Laat je verrassen door de boodschappen en de mooie illustraties die jou steeds weer je ogen doen openen en je keer op keer een spiegel voorhouden. Dit gebeurt zacht confronterend, maar altijd liefdevol. Fluwelen Vleugels zal een bron van wijsheid in jezelf openen en alles wat al latent in jou aanwezig was, zal door de zuivere energie van de scripts en de illustraties in beweging worden gebracht.

Fluwelen Vleugels bevat één extra kaart met daarop een inwijdingsritueel
geschreven om je af te stemmen op het kaartendeck.

Extra tools die je ontvangt als je het kaartendeck hebt besteld, zijn:

  • een visualisatie waarbij je een innerlijke reis maakt om het kaartendeck Fluwelen Vleugels in te wijden
  • een mooie vormgegeven rituelengids met tien voorgestelde rituelen en met ruimte voor journaling