Referenties

Mijn leven stond op zijn kop en toen kwam Els gelukkig op mijn pad. 

Zo dankbaar dat ze mijn gevoel weer terug kon brengen, mijn hoofd weer kon ordenen en me heeft begeleid in hele moeilijke beslissingen waar ik voor stond. 

Een hele warme vrouw, die je met open armen elke keer weer ontvangt en zoveel rust uitstraalt en overbrengt. Het vertrouwen wat ze geeft waardoor je alles bespreekbaar kan maken en die op een mooie manier ook een spiegel voor kan houden. 

Dankzij Els ben ik waar ik nu sta en daar ben ik haar heel dankbaar voor!

 

Saskia.

De begeleiding welke ik van Els mag ontvangen helpt mij enorm. Els is creatief in het aanbieden van haar coaching en ontwikkelt hierdoor binnen de sessies waardevolle momenten.Ze handelt naar wat op dat moment past, en dat is fijn. Hierdoor voel ik mij heel gehoord en is het echt mijn eigen persoonlijke ontwikkeling. Els is een warm persoon en ik ga iedere sessie met hernieuwde inzichten en energie weg ❤️
Marleen

Dankbaar’ en ‘verwonderd’, dat zijn de woorden die mij als eerste te binnen schieten als ik aan Els denk. Dankbaar dat Els op het juiste moment in mijn leven is gekomen én dankbaar voor haar kundigheid, oprechtheid én vertrouwen.
Verwonderd ben ik over het feit wat Familieopstellingen en het Systemisch Werk mij hebben gebracht.  Een compleet andere mindset, waardoor je vanuit liefde naar andere mensen kunt kijken én daarbij vanuit liefde jouw eigen grenzen aan mag geven.  “Ik gun iedereen Els Vonk!
Laura Boon

Els en ik hebben één ding gemeen waardoor ik mij heel erg op mijn plek voelde en begrepen voelde.  Els stelt de juiste vragen om de angel eruit te halen. Els is heel rustig en een lief persoon. Je voelt je op je gemak omdat er ook echt de tijd voor je wordt genomen. Na een paar coach gesprekken, heb ik een familie-opstelling gedaan.
Dat maakte voor mij heel veel duidelijk en bracht mij vooral rust.
Jolanda Terol

Wat ben ik Els ontzettend dankbaar! Een hele lieve vrouw en wat heeft zij mij goed geholpen. Na 2x een coach-gesprek met Els gehad te hebben, werd er voor mij zoveel duidelijk. Meteen hele goede stappen gemaakt en dat zetje had ik net even nodig.
Els heeft mij geleerd om hardop uit te spreken waar ik mee worstelde en dat leverde mij hele fijne gesprekken op. Keuzes maken en het gevoel vast houden en doorzetten. Ik raad het iedereen aan om met Els in gesprek te gaan. Het is een cadeautje voor jezelf.
Astrid

Els creëert een ontzettend fijne en veilige sfeer, die ervoor zorgt dat ik me echt op mijn gemak voel, open en kwetsbaar durf te zijn om alles te bespreken wat mij bezig houdt en waarin ik verandering wil. Een zeer kundige en liefdevolle aanpak met een duidelijke structuur en een gezonde dosis humor. Het voelt heerlijk om zo bezig te zijn met mijn persoonlijke groei.
Ingrid Bijlmakers

Els is een coach waarbij je je direct op je gemak voelt. Ze is warm, integer en respectvol. Bij Els ben je in goede handen als je wilt kijken naar wat er werkelijk speelt.
Els is geduldig, begripvol en zal je waar nodig liefdevol en duidelijk aanspreken op het nemen van eigen verantwoordelijkheid. Gedurende het hele traject houdt ze haarscherp de doorgaande lijn in de gaten, zodat je uiteindelijk jouw doel gerealiseerd hebt en zelfstandig verder kunt.
Sabine Wolters

Ik vind bij Els in een veilige omgeving, een luisterend oor en nieuwe inzichten, waar je wat aan hebt om eigen ervaringen op een goede plek in je leven te zetten. Mijn doel is: in mijn kracht te staan.
Ria

Els geeft je de juiste handvatten om verder te gaan in het leven na bijvoorbeeld het verlies van een dierbare en laat je beseffen wat nou echt de belangrijke zaken in het leven zijn!
Christiaan