Vrouwencirkel Vrouw&Verbinding 05 februari

Mijn naam is Els Vonk en in 2020 ben ik een partner van Vrouw&Verbinding geworden. Vrouw&Verbinding is in 2012 opgericht door Gerda Duin.

In de regio Noord-Holland organiseer ik de vrouwencirkels. Deze vrouwencirkels vinden één keer per seizoen plaats. Op mijn Facebookpagina Els Vonk Coaching kun je de actuele evenementpagina’s vinden.

Tijdens deze vrouwencirkel is er ruimte voor stilte, meditatie, verbinding, inspiratie en verdieping. Iedere deelnemer ontvangt ook een mooie inspiratieboodschap uit één van de kaartendecks die door Gerda zijn ontwikkeld.

Ik kijk ernaar uit om jou in de toekomst op één van de Vrouw&Verbinding Vrouwencirkels te ontmoeten. Je bent meer dan welkom!

De eerste Vrouwencirkel is op 28 augustus geweest.
De tweede Vrouwencirkel is op 27 november. Deze is echter al volgeboekt. De derde Vrouwencirkel is op zaterdag 5 februari 2022 van 13.30 uur tot 16.00 uur in Uitgeest.
Kosten € 30,00. Heb je interesse, meld je dan aan via onderstaand formulier.

Je ontvangt binnen een paar dagen een bevestiging van je aanmelding met nadere gegevens.

Na afloop van de vrouwencirkel is het mogelijk om een of meerdere kaartendecks of het boek ‘Manuscript der Kroonjuwelen’ aan te schaffen. Dit is niet verplicht.