Vrouwencirkel Vrouw&Verbinding 19 oktober

Mijn naam is Els Vonk en in 2020 ben ik partner van Vrouw&Verbinding geworden. Vrouw&Verbinding is in 2012 opgericht door Gerda Duin.

In de regio Noord-Holland organiseer ik de vrouwencirkels. Deze Vrouw&Verbinding Vrouwencirkels vinden één keer per seizoen plaats. Op mijn Facebookpagina Els Vonk Coaching kun je de actuele evenementpagina’s vinden.

Tijdens deze Vrouw&Verbinding Vrouwencirkel is er ruimte voor stilte, meditatie, verbinding, inspiratie en verdieping. Iedere deelnemer ontvangt ook een mooie inspiratieboodschap uit één van de kaartendecks die door Gerda zijn ontwikkeld.

Ik kijk ernaar uit om jou in de toekomst op één van de Vrouw&Verbinding Vrouwencirkels te ontmoeten. Je bent meer dan welkom!

De eerste Vrouwencirkel was op 28 augustus 2021.
Er zijn inmiddels elf! vrouwencirkels geweest.

De volgende Vrouwencirkel is weer een Vrouwencirkel PLUS en is op zaterdag 19 oktober 2024 van 10.00 uur tot 16.00 uur in Uitgeest.
Kosten € 75,00. Inclusief een heerlijke lunch. Heb je interesse, meld je dan aan via onderstaand formulier.

Deze  Vrouw&Verbinding Vrouwencirkel PLUS is een hele dag op 19 oktober 2024.
  • We starten dan om 10 uur met de Vrouwencirkel zoals we gewend zijn: met meditaties, muziek, kaarten, gesprekken waarin we ervaringen delen enz.
  • Om 12.30 uur hebben we een heerlijke lunch.
  • En vanaf 14.00 uur gaan we door met familie-opstellingen. (Je kunt vooraf doorgeven dat je graag een thema wilt inbrengen)
  • Om 16.00 uur ronden we de dag af.
De kosten voor deze totale dag zijn € 75,–
Je kunt ook voor de lunch afscheid nemen en alleen het ochtendprogramma volgen.
Dan zijn de kosten € 30,–

Je ontvangt binnen een paar dagen een bevestiging van je aanmelding met nadere gegevens.

Na afloop van de vrouwencirkel is het mogelijk om een of meerdere kaartendecks of het boek ‘Manuscript der Kroonjuwelen’ aan te schaffen. Dit is niet verplicht.